€30 po noći
€30 po noći
Locomotive Light Hostel, Budapest, Hungary

Locomotive Light Hostel

Budapest, Hungary - Baross Ter 2

Nema recenzija

Budite prvi!   Napišite svoje mišljenje

Opis - Hostel

Lokomotiva Svjetlostna Hostel & Apartments u Budimpešti je grad povoljnoj mjesto za mlade putnike. Hostela u sebi nalazi se u samom centru, Budimpešte, nedaleko od međunarodnih trainstation nazvan Keleti Pu, samo na glavnoj cesti, pod nazivom Rakoczi Street, onoliko koliko je to 10 minuta hoda do Budimpešte Mostovi i stari dijelovi Budimpešti. Apartmani se nalaze na najboljim dijelovima Budimpešte, u neposrednoj blizini javnog prijevoza, glavna atrakcija i trgovačkih četvrti. Lokomotiva Svjetlostna Hostel & Apartments ponudi kratkoročni smještaj u centru Budimpešte, kao što su jeftini hostel sobe, spavaonica, jednokrevetna soba i dvokrevetne sobe, Četverokrevetna soba, mirovina sobe, klasični apartmani, odmor apts a delux apartmana as well.

Ako označite slike od lokomotiva Svjetlostna Hostel & Apartments, možete vidjeti jasno da naš hostel nije regularna hostel. Mi smo radili i još rade teško održavati najviše standarde i na to da se osjećate odlično vrijeme Vašeg boravka u našem "čarobni grad". Lokomotiva Svjetlostna Hostel & Apartments sa svojim posebnim dizajnom je mjesto kreirana posebno za sve individualists vani kao alternativu za mainstream smještaja. Ona dolazi s izuzetnom dizajn interijera, kao hostel kao umjetnički projekt.

Bez sumnje, naš hostel je jedan od najbolje dizajnirane Hosteli u Budimpešti. Naš je cilj da liječimo personnally i individualy u individualistics, i sve one koji žele biti tretirani na taj način. Svaka soba je osmišljen u drugačijem stilu prijedloge različitih umjetnika. Umjesto da budu numerirane, svaka soba ima svoje nazive. Ljudi koji rade ovdje su mladi, pametni ljudi, u dubokoj ljubavi Budimpešta, poznavajući njegove povijesti i mjesta vrijedi vidom, ljubav prema stranci, česte su klubovi i umjetničke galerije.

Imajući backpacked u prošlosti, lokomotiva Svjetlostna Hostel's menadžeri misle i djelovati kao Backpackers previše! Doista, lokomotiva Svjetlostna Hostel niti ima niti isključenje policijski sat vremena. Osim toga, sobe su Zaključavano i postoji velika crnogorična šuma lockers u domu za svaki krevet za garanciju sigurnost Vaših stvari, tako da možete spavati zbijeno i ne imati bilo koji se tiče vrijeme Vašeg boravka u Budimpešti.

  • Locomotive Light Hostel, Budapest, Hungary, Hungary hostela i hotela
  • Locomotive Light Hostel, Budapest, Hungary, Najbolja odmarališta, lječilišta i luksuzni domovi u Budapest
Svemir
  • Vrsta nekretnine: Hostel
Hostel smještaj

Najniža dostupna cijena: €30

Apartman Dupli Kuća za najam Mixed spavaonica Standard Dvojnih Vacation najam

Hostel sadržaji

24-h ispred desk Aerodrom gramofonska Lift / lift Lift / žičara nije dostupan Praona / sobar usluga posteljina uključeni Nema ograničenja otvoren 24 sata Parking (nadoplatu) Taxi služba Izlet / razgled pomoć

Sadržaji u sobama

Backpacker objekti Coffee / tea maker Ensuite Internet pristup Glačalo / daska za peglanje Kitchenettes Lockers Privatna kupaonica Kupaonica Televizija televizije (kabelska / satelitska)


Politika
Detalji o cijeni

€30 po noći

Kreditne kartice: Nije prihvaćeno na lokaciji

Mjesto - Hostel

Baross Ter 2
Budapest
Budapest főváros
Hungary  1082

Širina: 47.48964, Dužina: 19.06255

Kako doći tamo

Od aerodroma možete dobiti na lokomotiva Svjetlostna Hostel ako koristite BUS 200 do Kobanya Kispest Metro Station, onda putovati Metro III. do Deak Ter (Blue Line Metro). Zatim promijenite Metro Crvena Linija za Metro i putovanja tri prestaje Baross Ter - Keleti Train Station. Exactely postoji lokomotiva Svjetlostna Hostel. Možete pronaći na ulazu ispred zgrade Grand Hotel Hungaria, na suprotnoj strani ceste, a pod znakom na krovu: CANON. Ulaz je na AVON shop, zvono je # 14.

Metro, autobusi, tramvaji Trolleybusses su u roku od 200 metara.

Najbliža zračna luka: Ferihegy Aerodrom