INR 550 per nacht
INR 550 per nacht
Kovil Homestay Fortcochin, Cochin, India

Kovil Homestay Fortcochin

Cochin (Kochi), India - X/1646, Amaravathy,near Amman Kovil Temple
1.7   

3 Totale beoordelingen

Schrijf een recensie

Beschrijving - Hotel

Kovil is niet alleen een Home Stay. Het is een weerspiegeling van de eeuwenoude cultuur en traditie van Fort Cochin - een combinatie van het erfgoed van het land en de koloniale tijdperk, vermengd met de gastvrijheid van een traditionele familie.

Op Kovil, bieden wij de traditionele Kerala vakantiehuis, evenals gezellige individuele kamers, om uw verblijf in Fort Cochin, een onvergetelijke ervaring.
Gelegen in de nabijheid van het Amman Kovil Tempel, bieden wij u een typische ervaring van de traditionele Hindoe cultuur en wonen.
 
  De straten en woningen in het gebied, nog steeds een beeld van de leeftijd oud Hindoe cultuur en leefomgeving. Onze gasten krijgen te ervaren dat de traditionele stijl van leven, alsmede om te leren verschillende vormen van kunst, muziek en muziekinstrumenten.

Kovil Home Verblijf in individuele kamers als traditionele cottage, voor het opvangen van de gasten. Alle kamers, inclusief de traditionele kamers in het huis, hebben dubbele bedden jas met aangehechte Europese stijl toiletten, samen met andere voorzieningen zoals bed zijtafel, garderobe, studie tafel, spiegel, stoelen, enz.

Het huisje, met de traditionele tegel dak en een houten plafond, heeft een coartyard met een klein gazon en tuin. De gemeenschappelijke ruimte met een mooi "verandha" waar je kunt achterover leunen en genieten van de wind uit het gazon. De kamers hebben insecten ramen met netjes ingerichte interieurs. Er is een gemeenschappelijke woonkamer te besteden uw tijd kijken naar de telivision of het luisteren naar de muziek systeem.
 
  We hebben een goed uitgeruste keuken, exclusivily voor de gasten. Een koelkast, gas-tafel, gereedschap, cuttlery, warm n koude opslag containers, enz., maken uw verblijf in Kovil, een huiselijke aangelegenheid. Afgezien van de gasten keuken, hebben we een volwaardige keuken, voor de familie. De kookkunst klassen en de voorbereiding van de bijzondere traditionele Kerala gerechten worden uitgevoerd hier.

  • Kovil Homestay Fortcochin, Cochin, India, India hostels en hotels
  • Kovil Homestay Fortcochin, Cochin, India, Hoge kwaliteit reizen in Cochin
De ruimte
  • Eigendom type: Hotel
  • Hotel kamers / eenheden: 8
  • Bouwjaar: 2005
  • Gerenoveerd: 2005
Hotel accommodaties

Laagste prijs beschikbaar: INR 550 (Indian Rupee)

Huisjes Double Single Standaard

Hotel voorzieningen

Double Coat Bedden

European Style toiletten

Hangkasten & kaptafel

Studie Tafel en stoelen

Kussens & Bed boterhampasta

Insect ramen

24-uurs receptie ontbijt (toeslag) Open 24 Hours Tour / sightseeing bijstand

Voorzieningen op de kamer

Kovil Home Verblijf in individuele kamers als traditionele cottage, voor het opvangen van de gasten. Alle kamers, inclusief de traditionele kamers in het huis, hebben dubbele bedden jas met aangehechte Europese stijl toiletten, samen met andere voorzieningen zoals bed zijtafel, garderobe, studie tafel, spiegel, stoelen, etc

Het huisje, met de traditionele tegel dak en houten plafond, heeft een coartyard met een klein gazon en tuin. De gemeenschappelijke ruimte met een mooi "verandha" waar je kunt achterover leunen en genieten van de wind uit het gazon. De kamers hebben insecten ramen met netjes ingerichte interieurs. Er is een gemeenschappelijke woonkamer te besteden uw tijd kijken naar de telivision of het luisteren naar de muziek systeem.
 
  We hebben een goed uitgeruste keuken, exclusivily voor de gasten. Een koelkast, gas-tafel, gereedschap, cuttlery, warm n koude opslag containers, enz., maken uw verblijf in Kovil, een huiselijke aangelegenheid. Afgezien van de gasten keuken, hebben we een volwaardige keuken, voor de familie. De kookkunst klassen en de voorbereiding van de bijzondere traditionele Kerala gerechten worden uitgevoerd hier.

A / C klimaatbeheersing Balkons


Buurt

Gelegen in Fort Cochin, een van de must see bestemmingen, Kovil Home Verblijf is vlakbij het Erfgoed Zone van Fort Cochin en is makkelijk bereikbaar vanaf de diverse aantrekkelijke sporten, zoals het strand, Synagogne, Nederlands paleis, St. Francis Church, Santacruz basiliek en de Chinese Netten van Fort Cochin.

Points of interest
  • St Francis kerk

Beleid
Prijs details

INR 550 per nacht (Indian Rupee)

Kredietkaarten: Niet geaccepteerd op locatie

Plaats - Hotel

X/1646, Amaravathy,near Amman Kovil Temple
Cochin (Kochi)
Kerala (State of Kerala)
India  682001

Hoe daar te komen

De home verblijf, die een traditioneel levende ervaring in een Hindoe-sfeer, is ideaal gelegen in een van de traditionele landinstellingen van Fort Cochin, met de nabijheid van het Amman Kovil Tempel in Amaravathy, over de hoofdweg zelf.

Dichtstbijzijnde luchthaven: Cochin