HostelEarth.com - Øk reservasjonen med en fullt tilpassbar, men likevel billig og effektiv bookingmotor for herberger og hoteller

Få flere reservasjoner med IWB Booking Engine. Tenk deg et bestillingssystem på nettstedet ditt som er rimeligere, men mer tilpassbart enn noe annet reservasjonssystem designet for vandrerhjem, budsjett overnatting eller leiligheter. Enda bedre, øk fortjenestemarginen med vår "beste økonomi" garanti. Sammenlign med noen annen leverandør, sjekk ut våre demoer.

Hostel nettsted online booking system

Hvorfor velge Instant World Booking for nettsiden din reservasjonsmotor?

Instant World Booking tilbyr rett og slett mer tilpasning for nettstedet ditt, fleksibilitet med innskudd og betaling fra kunder og enklere oppsett. Og viktigere, vi kan tilby en billigere løsning enn noen konkurrerende leverandør. Vi garanterer det. Vi installerer det enda for deg hvis du ikke har nettstøtte.

Online bestilling for din backpacker hostel nettsted

IWBmob er en ny spillskiftende teknologi

Vårt nye design, kalt IWBmob, er et responsivt design som gir brukere av mobile enheter den beste opplevelsen mulig. Denne nye designen gir store fordeler for kundene dine. For brukere av vår nye bookingmotor overgår opplevelsen nesten ethvert moderne bestillingssted.

  • Ledende kant mobil estetikk
  • Ultra-responsivt grensesnitt
  • Strømlinjeformet brukeropplevelse

Lær mer om IWBmob

Hvordan øker IWBmob bestillinger?

Mer enn 50% av kommersielt tilgjengelige bestillingsmotorer fungerer ikke konsekvent på alle enhetstyper. IWBmob gjør. Vi tilbyr en mobil-første design, noe som betyr at din bestillingsmotor vil reagere fleksibelt på alle typer datamaskiner og enheter, med vekt på mobile brukere. Tross alt er over 25% av verdensomspennende reisebestillinger gjort på mobile enheter. Og mobile bestillinger øker med en hastighet på 20% eller mer hvert år i mange land. Med IWBmob har du tillit til at du maksimerer bestillinger fra alle brukere.

Ikke registrert ennå?
Kom i gang

Hvordan din Booking Engine fungerer

IWB Booking Engine kan vises på nettstedet ditt på en av to måter (eller begge deler). Enten metode er introdusert med bare en enkelt linje med kode. Du har full kontroll over plasseringen og utseendet på bestillingsmotoren din. Med IWBmob, vil din bestillingsmotor gjengis perfekt på en hvilken som helst enhet eller skjermstørrelse. Du har total tillit til at kundene dine kan bestille raskt med deg, før du fortsetter å søke andre steder.

1. Enkel bokningsknapp
2. Booking Widget

Sjekk ut våre Demo-reservasjoner

Noen ganger er et bilde verdt tusen ord. Hver demo representerer et vandrerhjems hjemmeside. Disse demoene illustrerer kraften til en virkelig integrert bookingmotor på nettstedet ditt.

Demo # 1
Demo # 2

Power tip:  Velg en av våre innovative nettside design for ditt eget hotell nettside, eller kontakt oss om webdesign tjenester.

'Beste økonomi' garanti

Bare Instant World Booking tilbyr en "beste økonomi" garanti. Dette betyr at du alltid kan forsikre deg om å motta den beste verdien fra bestillingsmaskinen din. Våre priser er allerede i bransjen lav. Men hvis du for øyeblikket bruker eller vurderer en annen tjeneste for din bestillingsmaskin, så gi oss beskjed. Vi garanterer at vi gir samme service (og vanligvis bedre) til en lavere pris. Hvis vi ikke kan matche det konkurrerende tilbudet, gir vi deg gratis bestillingsmaskinen vår. Hvorfor ikke øke fortjenestemarginen i dag?

Priser

Fleksible prisalternativer for alle budsjett- og servicenivå

Instant World Booking spesialiserer seg på å utvikle tilpassede bestillingsmotorløsninger for våre partnere. Vi anerkjenner at våre hostelpartners behov, budsjetter og sofistikasjon varierer mye. Vi kan tilby priser tilpasset dine behov.

Hva du trenger å vite

Personlig integrasjon med nettstedet ditt

Din bestillingsmotor er fullt tilpassbar og tilpasset nettstedet ditt. Selv kostnader er tilpasset med våre mange fleksible alternativer, til nul kostnadsalternativer. Vi tilbyr gratis installasjons- og installasjonshjelp.

Øyeblikkelig bestilling

Gjester kan bestille umiddelbart fra nettstedet ditt, maksimere dine direkte bestillinger og lønnsomheten til nettstedet ditt. Nettsteder uten online reservasjonsfunksjon kan miste opptil 85% av sine besøkende. Disse tapte kundene fortsetter raskt for å søke etter overnatting andre steder.

Kalenderhåndtering inkludert

Med vårt enkle og intuitive grensesnitt, administrer du priser, kalender tilgjengelighet, minimum opphold, salgsfremmende rabatter, sesongpriser, etc.

Full beskyttelse for "No-shows" (manglende ankom) og avbestillinger

Ikke tilgjengelig fra andre tilbydere, denne funksjonen øker sikkerheten til dine reservasjoner med garanterte innskudd. Ikke bekymre deg igjen om sen avbestilling eller gjester som ikke kommer opp. Denne funksjonen garanterer at du fortsatt vil bli betalt for disse kansellerte reservasjonene.

Samle inn innskuddsmengder

Bare Instant World Booking gir deg mulighet til å velge hvilket innskudd du ønsker å samle inn fra kundene dine, opptil 100%. Høyere innskudd øker sikkerheten til dine bestillinger. Og kredittkort er bekreftet for hver bestilling. Sammenlign med andre leverandører som begrenser innskudd til 10%.

Praktiske betalingsmåter

Hvis du velger umiddelbar innsamling av innskudd ved bekreftelse, vil du motta pengene dine på en enkel måte. Vi tilbyr flere betalingsmåter som gjør det enklere å motta pengene dine, i praktisk talt alle områder i verden.

Flerspråklig og Multi-valuta

For å fange flere reservasjoner må du målrette en stor og mangfoldig kundebase. Din bestillingsmotor inkluderer flerspråklig og multi-valuta evne. Dette tillater kunder å se priser og betalinger i egen valuta, og bekreft deres reservasjon på sitt eget språk. Dette øker tilliten og reduserer muligheten for forvirring over kostnadene.

Få en Facebook 'Bestill nå' -knappen

Facebook er svært viktig for vandrerhjem i backpacker, budsjetthotell og uavhengig innkvartering. Med over 2 milliarder aktive månedlige brukere, og vokser med 15-20% hvert år, bør det også være viktig for deg. Få en Facebook 'bok nå' -knapp, og knytt den til din IWB-bestillingsmaskin. Hvis du trenger hjelp, kan vi selv installere den for deg.

Hold favoritt tredjeparts tjenester og programvare

I motsetning til noen leverandører krever Instant World Booking ikke at du bruker våre resepsjonssystemer, kanaladministrator eller andre eiendomsadministrasjonstjenester. Vi vil bare at du skal øke fortjenesten og spare penger ved å bruke vår bookingmotor. Instant World Booking fungerer veldig bra med tredjepartssystemer. Du kan fortsatt bruke alle favoritttjenestene og leverandørene dine.

Ingen forpliktelse

For alle våre alternativer for bookingmotor er det ingen oppsettskostnader, ingen betalinger og ingen forpliktelser. Bruk den når du vil.

Lær mer om våre andre tjenester for vandrerhjem, leiligheter og boutiquehotell.

Flere tjenester

I over et tiår har Instant World Booking vært å hjelpe vandrerhjem og innkvartering akkurat som deg, ved å øke fortjenestemarginene og spare penger med en ledende bestillingsmotor på deres hjemmeside. Vi har trukket ut noen artikler fra våre arkiver. Publisert i 2007, tjener disse artiklene som et testament til vår levetid og forpliktelse til å betjene våre bestillingsmotorklienter:

Arkivartikkel 1 - Enkel online bestilling fra ditt hostel nettsted - samle opp til 100% betaling ved bestilling
Arkivartikkel 2 - Hvordan aldri bekymre deg for ikke-show (når gjestene ikke vises på vandrerhjemmet) og avbestillinger
Arkivartikkel 3 - Godta kredittkort direkte fra ditt hostel nettsted